Restaurant Markerwaard

Tips voor hapjes op je feestje

Geplaatst op

Heb jij binnenkort een leuk feestje op de planning staan en wil je het dit keer graag groot vieren? Dan hebben wij misschien wel de juiste tips voor jou! Wij hebben namelijk ontdekt dat veel mensen vaak napraten over bepaalde hapjes en snacks die ze op de verjaardag of gelegenheid hebben gegeten. Oftewel, eten maakt indruk! Mensen willen het zelf aanschaffen of het zelf graag thuis ook gaan maken. Of het is gewoon een simpele manier om een gesprek met iemand te starten. Zoals je al hoort zijn er genoeg redenen om extra je best te doen voor de hapjes op tafel.

 

Een tafel vol!

Voor hapjes op een verjaardag of een feest kun je alle kanten op. Zo is het natuurlijk belangrijk dat er taart aanwezig is. Iedereen lust taart en het is nou eenmaal een item die eigenlijk niet mag missen. Zeker niet op je verjaardag! Vind je het altijd zo’n gedoe met taart smaken en dat mensen het één ander niet lusten of met een allergie zitten. Dan is het tegenwoordig ook populair om voor cupcakes te gaan. Deze kun je in meerdere smaken aanschaffen voor ieder wat wils. Ook kun je voor hartige hapjes gaan. Persoonlijk is dit meer mijn favorieten afdeling. Zo kun je bijvoorbeeld een bepaald thema eraan toevoegen. Denk hierbij aan Hollandse glorie met kaas, worst en gevulde eitjes. Of zoek het wat pittiger op voor de liefhebber en schaf wat Mexicaanse dips en nacho’s aan. En niet te vergeten heb je natuurlijk altijd nog de frituurpan! Gooi wat lekkere borrelhapjes erin of kleine kipkluifjes en smullen maar!

 

Japanse keuken op je event

Wil je het liever culinair naar een hoogstandje brengen? Dan is het ook zeker een goed idee om een catering te laten komen. Je kunt hierin voor salades gaan, stamppotten of Chinese gerechten. BBQ-vlees is vaak ook een leuke optie voor bijvoorbeeld de zomerdagen. Maar wat wij echt kunnen aanraden is om de Japanse keuken in huis te halen! Want zeg nou eerlijk, tegenwoordig houdt bijna iedereen wel van een goede portie sushi toch? Sterker nog, als je de Japanse keuken in huis haalt wordt niet alleen alles bij je aan de deur gebracht en klaargezet, maar wordt ook alles alle minute voor je klaargemaakt en gepresenteerd. Oftewel, eten moet indruk maken! Bij Sushi amersfoort is het mogelijk om zo’n leuke catering in te schakelen.

Hopelijk hebben we je wat leuke ideeën en tips gegeven om een topfeest te organiseren! 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt doen om te genieten van een avond heerlijk uiteten.

Contactgegevens

Via info @ restaurant-markerwaard.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden